Sacred Window ~ kraampakket

Culturen over de wereld geven een unieke naam aan de periode na een zwangerschap: golden month, lying-in, het vierde trimester, kraamtijd, confinement, quarantine, sacred window,..

Eén voor één wijzen ze op de transformerende tijd waarin een vrouw zichzelf ontdekt in haar nieuwe rol als moeder én waar ook haar herstel centraal staat. De Ayurvedische visie spreekt over een Sacred Window: een unieke tijdspanne dat zich onderscheidt van alle andere fasen in het leven. Het gaat om een periode waarin een pasgeboren moeder (én haar gezin), door een enorme verandering gaat, namelijk de transformatie naar het ouderschap.

Mijn handen & hart dragen jou liefdevol doorheen deze bijzondere transformatie in het moederschap.

Doorheen die transformatie is zorg binnen onze Westerse cultuur vaak gericht op de baby. Maar wie zorgt er ondertussen voor de moeder? De zorg die haar baby nodig heeft, wel, diezefde zorg heeft ook zijn nodig, namelijk rust, warmte, liefdevolle aanraking, gepaste voeding, ruimte voor verbondenheid met de eigen natuur (intuïtie) en gedragenheid.

Als sociale wezens zijn wij vanuit ons oer-weten bestemd om samen te leven. We hebben elkaar nodig om te kunnen (over)leven en dit al helemaal in kwetsbare overgansfasen, zoals een zwangerschap, een geboorte en een postpartum. Iit takes a village to raise a child and to support a mother in doing so’, laat je dragen doorheen je postpartum met gerichte aandacht en zorg, zodat jij ten volle die transformatie kunt beleven.

Verloop & Duur

De inhoud van de ‘Sacred Window’~kraampakket is hetzelfde als bij de ‘Mothering the mother’~kraampakket met het verschil dat er veel intensiever wordt ingezet op gerichte aandacht. Ik kom dus vaker langs waardoor er meer, sneller en specifieker kan worden ingespeeld op de behoeften en noden van het moment.

Optimaal start het traject de dag van geboorte ongeacht of dit in het ziekenhuis of thuis is.

Prijs

Sacred Window ~ kraampakket
Overzicht *Aantal uren: 80u
*Op te nemen in de eerste 4 tot 6 weken postpartum (bijv. 5dagen per week telkens voor een blok van 4u de eerste 4weken).
Prijs 4900€
Inclusief *Inhoud ‘Mothering the mother’~kraampakket.
*Uren kunnen in overleg opgenomen worden dag en nacht.
* Voorbereiding mealtrain
* Postpartum masala gezinsmaaltijd
* Sluitingsritueel
Exclusief Vervoersonkosten en parkeerkosten
Voorwaarde*Mijn beschikbaarheid is gegarandeed nadat 70% van het bedrag is betaald & de overeenkomst ondertekend is.
*Zondagen ben ik niet beschikbaar.
*Uren ’s nachts in overleg.
TussenkomstGedeeltelijke tussenkomst van de mutualiteit is mogelijk.