Kraamkost aan huis/ in het ziekenhuis

!!! LET OP !!! Een samenwerking is in de maak. Er wordt momenteel gebrainstormd over de mogelijkheden, het aanbod en de prijs. Onderstaande is een indicatie van wat er zit aan te komen. Bij interesse in kraamkost neem contact op met mij en we bespreken wat nu al kan.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iso800-Doula-Danie-5-1-1024x683.jpg

Gezonde, verse en aangepaste voeding is een cruciaal onderdeel van je kraamtijd. Naast je herstel ondersteunt het ook de borstvoeding. Als voedende en herstellende (kraam)vrouw heb je gemiddeld zo een 500kcal extra nodig per dag. De extra energiebehoefte wordt gedeeltelijk voldaan door meer te eten, maar vooral door jezelf te voeden met eten dat voldoet aan je postpartum noden. Net die kennis is helaas nog onvoldoende gekend in de klassieke keuken.

Gezonde, verse en postpartum gepaste voeding zelf maken vraagt ook tijd. Net dat schiet vaak tekort in die eerste intense periode met jullie nieuwe baby. En dan is het zo fijn om voorzien te worden van gezonde voedende maaltijden, snacks en dranken.

Je kan bij mij terecht voor helende, verwarmende kraamkost dat gericht is op het herstel van de kraamvrouw en geïnspireerd door wereldse invloeden met aandacht voor lokale, seizoensgebonden en biologische ingrediënten. Elk gerecht kan op maat gemaakt worden: vlees/vis, vegetarisch of vegan.

Opties zijn dat ik bij jou in huis kook of er is de mogelijkheid om te laten leveren aan huis/in het ziekenhuis.

De prijs verschilt naargelang de vraag (en afhankelijk van je voorkeur vlees/vis, vegetarisch of vegan).


Alle prijzen zijn exclusief vervoersonkosten aan en parkeerkosten: zie Algemene voorwaarden.