Geboortewerkers

Een overzicht qua aanbod gericht naar geboortewerkers en al wie een hart heeft voor het postpartum:

*Workshops en lezingen
Omdat het een uitdaging is om kennis en expertise rond het postpartum te vinden binnen het Vlaamse landschap, deel ik graag mijn ervaringen met geboortewerkers en anderen die zich willen verdiepen in de kracht en het belang van postpartumzorg. Op vraag organiseer ik lezingen en/of workshops rond een specifiek thema of techniek. Voor meer informatie kan je mailen naar danie@douladanie.be

Neem een kijkje in de Agenda, misschien staat er al een workshop of lezing gepland.
*Verkoop van bellybinds.
*Postpartum Ondersteuning Netwerk Vlaanderen: ‘Samen’ is essentieel om in te spelen op de vraag naar de toenemende zorg. Daarom heb ik een (voorlopig enkel) FBgroep neergezet. De intentie van de groep is om postpartum behandelaars over Vlaanderen (België) samen te brengen.
Met dit netwerk steken postpartumbehandelaars hun intuïtie, harten en koppen bijeen om postpartumzorg uit te dragen. De manier waarop krijgt doorgaans meer vorm.
De postpartumbehandelaars maken zich bekend aan elkaar zodat bestaande postpartum ondersteuning/diensten in kaart kunnen worden gebracht en er ook gerichte doorverwijzing mogelijk is.
Op dit platform worden workshops, opleidingen, lezingen, boeken, links,… gedeeld die ertoe bijdragen diepgang te creëren in de wereld van postpartum.
Wees welkom op Postpartum Ondersteuning Netwerk Vlaanderen!

Onder het netwerk worden regelmatig ‘Postpartum Doula (online) meets‘ georganiseerd. De meets zijn privé en dus enkel voor de leden van de Facebookgroep ‘Postpartum Ondersteuning Netwerk Vlaanderen’. Tijdens deze meet leren we elkaar en elkaars werk(regio) beter kennen. Ook concrete werkvragen kunnen hier aan bod komen.
*Maak deel uit van De Postpartum Beweging: Heb jij een aanbod dat je graag wil delen via dit platform? Is er een project dat je graag samen wil uitwerken? Organiseer je een beurs waar het salon een meerwaarde kan zijn? Wil je als organisatie graag meer leren over het postpartum, postpartum zorg, of bredere thema’s rond zorg? Ben je op zoek naar een bijscholing? Laat het ons weten!
 
Wij staan open voor samenwerkingen die kaderen binnen onze missie.