Reviews

UITSTEKEND
9 recensies op
Tinne Verstappen
Tinne Verstappen
8 Augustus 2023
Fantastische vrouw! Een echte aanrader! Ze luistert echt naar de wensen van het koppel en gaat er meteen mee aan de slag. Dankjewel om er te zijn voor ons Danie!
Sanne Willemsens
Sanne Willemsens
29 Maart 2023
Danie, eentje uit de duizend. Iemand die je informeert, begeleid en ondersteund met een warmte van een moeder en de kennis van professional. Ze weet waar ze mee bezig is en deelt dit graag op een duidelijke manier. Tijdens de lessen hypnobirthing neemt ze je mee in een informatieve tocht over het geboorteproces, wat je lichaam nodig heeft en hoe jij en je partner dit proces optimaal kunnen ondersteunen. Waar en hoe je ook wil bevallen, Danie weet op welke manier ze jullie kan ondersteunen. Tijdens de geboorte voelt ze perfect aan waar ze nodig is en wat ze kan doen om jullie optimaal te begeleiden. Haar aanwezigheid alleen al is een meerwaarde. Ook na de geboorte blijft ze zorgen. Een absolute must om tijdens (de weg naar) de geboorte en nadien dicht bij je te hebben. Dankzij Danie kunnen we met trots en dankbaar terugkijken naar een pracht geboorte.
Annelies Ronsse
Annelies Ronsse
7 Maart 2023
Danie heeft de gave om te zorgen voor mensen op een manier die tegelijk heel zacht, maar ook heel krachtig is. Ik heb me enorm gesteund en gedragen gevoeld door haar attente en liefdevolle postpartum zorg.
Sterre Michelle Donkers
Sterre Michelle Donkers
16 November 2022
Super lieve en zachte dame met het hart op de juiste plaats. Een aangename teacher die je helemaal meeneemt in haar passie. Vrouwen als Danie tonen je de waarde van leven vanuit deze passie 💜 In haar handen word je gedragen en verzorgd met zoveel zorgvuldigheid en aandacht, het is magisch!
Dorien Van den Bergh
Dorien Van den Bergh
14 November 2022
Een prachtvrouw die alles op alles zet om de vrouwen en gezinnen die ze ondersteunt in hun krachten te zetten op het moment dat ze het nieuwe leven in hun gezin mogen verwelkomen en de periode daarna. Ik kan haar enkel maar met de volle 5 sterren aanbevelen!
Lori Vandyck
Lori Vandyck
14 November 2022
Magnifieke lesgever, vanuit haar eigen kracht en gevoel, verrijkend - verdiepend - inspirerend ❤️
Lariza Maritz
Lariza Maritz
7 Juli 2022
Super doula!! Een heel ander ervaring dan de vorige keer zonder haar. Dankzij Danie wisten we perfect waar we aantoe waren en was het echt daardoor echt een toffe ervaring.
Tamara Oostvogels
Tamara Oostvogels
18 Februari 2022
Sara Swinnen
Sara Swinnen
11 Januari 2022