Postpartum Salon

Trots presenteer ik je de website ‘Postpartum Salon’:

Het postpartum salon is een educatief en ondersteunend platform voor mama’s in spe, moeders, en zij die hen graag zien. Je vindt hier een waaier aan basis informatie, tips, workshops, lezingen en postpartumverhalen. 

Hier (her)ontdekken we samen de waarde van het postpartum. Tijdens de eerste weken van het moederschap, maar ook in de maanden en jaren die komen. Binnen onze eigen fysieke, mentale en emotionele behoeften als vrouw/moeder, maar ook in relatie tot ons kind, onze partner, de bredere omgeving en het leven.

https://www.postpartum.be/

Volg ons op Instagram:

Een warme uitnodiging om je aan te sluiten bij de gesloten facebook groep ‘Postpartum Salon‘: Dit is een plaats voor mama’s & mama’s in spe waar we informatie met elkaar delen over het postpartum en het leven als vrouw na de bevalling. Postpartum staat voor de eerste weken, maar ook jaren na de start van je moederschap. Alle gerelateerde thema’s zijn welkom! Hoe fijn zou het zijn als de mama’s in spe hier mogen leren van de mama’s die al de andere kant van de transitie kennen?

Dit salon wordt mee gedragen door de bredere missie van ‘De Postpartum Beweging’