Nachtdoula

Hoe je je ook tracht voor te bereiden op de zorg van een baby, het is intens! Pril ouderschap kent geen klok. Er zijn dan ook die onvoorspelbare en onderbroken nachten waardoor de vermoeidheid zich kan opstapelen. Je baby bepaalt het nieuw ritme en idealiter volg jij, zowel overdag als ’s nachts. Als je baby slaapt neem ook jij best zoveel mogelijk je rust. De realiteit ziet er echter helaas vaak anders uit waardoor vermoeidheid kan resulteren in uitputting. Ondersteuning vinden voor overdag kan al een uitdaging zijn, iemand vinden om de nachten samen te dragen.. mmm.

Wil je graag ondersteuning aan bed met de nachtvoedingen?
Weet je graag hoe je op een veilige manier kunt samen slapen met je baby?
Wil je graag eens een nacht doorslapen?
Wil je graag ondersteuning met de nachtelijke avonturen van je anderen kinderen?

Dan kan ik, als nachtdoula, de nachtelijke zorgen voor je baby(‘s) en andere kinderen gedeeltelijk of volledig ondersteunen/overnemen door bijv. je baby tot bij jou te brengen voor de nachtvoedingen en de rest van de nacht neem ik de zorg voor jouw baby op mij.

Prijs: 250€ voor een blok van 8uren. Bij een afname voor meerdere nachten bespreken we samen een prijs. De prijs is inclusief een kennismaking vooraf. Afhankelijk van de afstand kan dit live of via videocall.

Alle prijzen zijn exclusief vervoersonkosten en parkeerkosten: zie Algemene voorwaarden.

Spreekt deze formule je aan? Neem contact op met mij en we bespreken de wensen en de voorwaarden.